Κριτική Άνθρωποι με άγχος Fredrik Backman

Monday, January 04, 2021

 Μια νέα γυναίκα επιχειρεί να ληστέψει μια τράπεζα. Για να γλιτώσει τη σύλληψη, μπαίνει σε ένα διαμέρισμα προς πώληση και κρατά ομήρους όσους είναι εκεί: την υπερενθουσιώδη μεσίτρια, ένα ζευγάρι συνταξιούχων που ανακαινίζει και πουλά διαμερίσματα για να καλύψει το κενό στον γάμο τους, δύο κοπέλες που διαφωνούν σε όλα, αλλά ετοιμάζονται να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί μαζί, μια κυνική διευθύντρια τράπεζας με τάσεις αυτοκτονίας, μια ηλικιωμένη που υποφέρει από μοναξιά. Η αστυνομία περικυκλώνει το διαμέρισμα και, ενώ η αγωνία κορυφώνεται, όμηροι, ληστής και αστυνομικοί αρχίζουν να έρχονται κοντά και ανακαλύπτουν ότι έχουν περισσότερα κοινά απ’ όσα θα μπορούσαν να φανταστούν. 5 ΑΣΤΕΡΙΑ

Ένα συγκινητικο , ιδιαίτερο και διαφορετικό μυθιστόρημα που σου κεντρίζει το ενδιαφέρον! Το Άνθρωποι με αγχος εχει να κανει με τους ανθρώπους και τις σχέσεις που δημιουργούν μεταξύ τους αλλά και το αντίκτυπο που έχουν οι άνθρωποι ο ενας στον άλλο .

Εγω το θεώρησα εξυπνο και διαφορετικο από ότι εχω διαβάσει μέχρι στιγμής . Υπάρχουν πολύ χαρακτήρες και οσο διάβαζα περισσότερο συγκινήθηκα , ήταν έντονο .

Ηθελα καιρο να διαβάσω ένα βιβλίο αυτού του συγγραφέα και τώρα κατάλαβα που οι φιλοι μου , μου έλεγαν ποσο ωραία γράφει ! Γίνεσαι ένα με την ιστορία και νιώθεις ότι είσαι και εσυ μέρος αυτής της ιδιαίτερης ιστορίας.

No comments:

Post a comment

Copyright © 2014 Read More Sleep Less Blog
Template by These Paper Hearts