Κριτικη Η περιπέτεια της χριστουγεννιάτικης πουτίγκας Agatha Christie

Thursday, December 31, 2020

 Είναι αδύνατο να εξαπατήσεις τον Ηρακλή Πουαρό.Ένα σπίτι στην αγγλική εξοχή φαντάζει το ιδανικό μέρος για να περάσει κάποιος ήρεμα Χριστούγεννα – αλλά τα πράγματα δεν είναι ποτέ τόσο απλά όταν πρόκειται για τον Ηρακλή Πουαρό, ο οποίος θα κληθεί να λύσει όχι μία αλλά πέντε περίπλοκες υποθέσεις σε κλίμα… εορταστικό.
Για αρχή βρίσκει μια δυσοίωνη προειδοποίηση στο μαξιλάρι του, ότι θα πρέπει να αποφύγει την πουτίγκα δαμάσκηνο· ύστερα ανακαλύπτει ένα πτώμα στην κασέλα· στη συνέχεια ένας καβγάς οδηγεί σε φόνο. Και σαν να μην έφταναν αυτά, οι διατροφικές συνήθειες ενός νεκρού γίνονται το επίκεντρο μιας παράξενης υπόθεσης, ενώ θα πρέπει να λύσει τον γρίφο του άντρα που ονειρευόταν την αυτοκτονία του.
Και ως χριστουγεννιάτικο δώρο: Η Μις Μαρπλ ερευνά την υπόθεση στο Αρχοντικό των Γκρίνσο. 

5 ΑΣΤΕΡΙΑ

Ήταν το ιδανικο βιβλίο για τα Χριστούγεννα ! Ολες οι ιστορίες ήταν καλες και πολύ ενδιαφέρον ! Περα από το μυστήριο που σου κρατούσε το ενδιαφέρον είχε και το χιούμορ που προσέθετε το κατι παραπάνω !

 Η πρώτη ήταν η αγαπημένη μου και η τέταρτη! Στην πρώτη το σκηνικο από την αρχή είναι δελεαστικο και σε ταξιδεύει παρέα με τον Πουαρο στην Αγγλική εξοχή .

Αυτό ήταν το πρώτο μου βιβλίο και ανυπομονώ να διαβάσω και αλλα 

No comments:

Post a comment

Copyright © 2014 Read More Sleep Less Blog
Template by These Paper Hearts