Κριτικη Βιβλιου Ο γιος μας by Βαγγέλης Μπέκας

Monday, November 16, 2020

 Στο μικρό ακριτικό χωριό όλα μοιάζουν ειρηνικά, ώσπου ο επτάχρονος γιος του Νίκου εξαφανίζεται κοντά στα σύνορα. Ο Νίκος τον αναζητεί απεγνωσμένα, η γυναίκα του συμπεριφέρεται περίεργα κι ο αδελφός του έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με τον υπόκοσμο της Θεσσαλονίκης. Όμως, όταν μαθεύεται πως στο γειτονικό μουσουλμανικό χωριό, που βρίσκεται στην άλλη πλευρά των συνόρων, ένας τζιχαντιστής έχει μόλις επιστρέψει από τη Συρία, τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο περίπλοκα.


Οι φήμες οργιάζουν: ατύχημα, φόνος, απαγωγή ή νέο παιδομάζωμα; Ο Νίκος ψάχνει κίνητρα και υπόπτους, ενώ μια παράξενη ομίχλη θολώνει τα μυαλά των ανθρώπων. Μια ομίχλη που θα αποκόψει τους ακρίτες από τον υπόλοιπο κόσμο και τον πολιτισμό, φέρνοντας στην επιφάνεια θαμμένα μυστικά.

Ένα υπαρξιακό μυθιστόρημα μυστηρίου και αγωνίας για την πολυπλοκότητα των ανθρωπίνων σχέσεων, ένα βιβλίο με καταιγιστικό ρυθμό, σύνθετη πλοκή και απροσδόκητο τέλος. 


5 ΑΣΤΕΡΙΑ 

Τι φανταστικό βιβλίο, άλλος ένας καινούργιος συγγραφέας για εμένα.
Ο γιος μας είναι ένα βιβλίο μυστηρίου που με κρατούσε σε αγωνία από την αρχή μέχρι το τέλος!Καθως το διάβασα είχα απορίες για το τι μπορεί να έχει συμβεί! Αναρωτιόμουν που θα μας οδηγήσει ! Η εξαφάνιση του γιου του Νίκου είναι το κυρίως θέμα της ιστορίας μας!Υπαρχει δραμα μυστήριο και πολλά αλλά που θα σας καθηλώσουν!
Η γραφη πολύ καλή και μου άρεσε το ότι βλέπουμε διαφορετικές πλευρές από τα πρόσωπα της ιστορίας!
Έκανε την ιστορία πιο γλαφυρή και έντονη!

No comments:

Post a comment

Copyright © 2014 Read More Sleep Less Blog
Template by These Paper Hearts