Βραδινά ραντεβού Τατιάνα Τζινιώλη

Friday, December 13, 2019


Κάλι


«Πώς φαντάζεσαι τη ζωή σου σε πέντε χρόνια;»Δεν φανταζόμουν πως μία ερώτηση θα με έκανε να αμφισβητήσω τα πάντα.
Και ύστερα είδα εκείνον. Έναν άγνωστο σε ένα καφέ, που δεν μπορούσα να σταματήσω να κοιτάω.
Όμως, θέλω πραγματικά να μπλέξω σε μία ιστορία που γράφει παντού πάνω της πως θα τελειώσει άσχημα;
Ένα ταξίδι που θέλω να κάνω στο Βανκούβερ θα αλλάξει τα πάντα, καθώς λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών αποκλείομαι στη Μινεσότα.ΚέινΟι άνθρωποι που έχω κοντά μου είναι ελάχιστοι, και μου αρέσει έτσι.
Προτεραιότητά μου είναι μόνο η δουλειά μου κι ας λένε πως πρέπει να βγαίνω πιο συχνά.
Και ύστερα είδα εκείνη. Έρχεται στο καφέ και φορά τα συναισθήματα στο πρόσωπό της. Από εκεί που προέρχομαι εγώ, κάτι τέτοιο μπορεί να σε βάλει σε πολλούς μπελάδες.
Περνάμε ώρες ολόκληρες να μιλάμε στο τηλέφωνο και να γνωρίζει ο ένας τον άλλον, όμως κανείς μας δεν κάνει το επόμενο βήμα.
Ένα ταξίδι που θέλει να κάνει στο Βανκούβερ θα αλλάξει τα πάντα, καθώς λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών αποκλείεται στη Μινεσότα.Μεταμεσονύχτια τηλεφωνήματα, το polar vortex (πολική δίνη) που έπληξε τις βορειοδυτικές πολιτείες, τζαζ και δύο άγνωστοι που γνωρίζονται και ερωτεύονται στο Σικάγο.❤️5 ΑΣΤΕΡΊΑ❤️

Τώρα τελευταία έχω αρχίσει να αγαπώ να διαβάζω ελληνικά βιβλία και ειδικά από συγγραφείς που γράφουν το είδος που μου αρέσει!Το Βραδινά Ραντεβού είναι ένα ενδιαφέρον βιβλίο, μου άρεσε ο τρόπος που η Καλι και ο Κέιν γνωρίστηκαν!Η ιστορία τους έχει λίγο από όλα!

description

Ταίριαζαν αρκετά αυτοί οι δυο , που είναι τελείως διαφορετικοί!Ο Κέιν από την μια είναι μοναχικός και η Καλι είναι ευγενική και γλυκιά άλλα κατά ένα τρόπο μαζί ήταν ταιριαστοί!Μου άρεσε το ρομάντζο τους, υπήρχε πάθος και γλυκιές στιγμές που με έκαναν να χαμογελάσω!

Ανυπομονώ να διαβάσω και τα άλλα βιβλία της Τατιάνας, θεωρώ μετά από αυτό ότι είναι μια πολλά υποσχόμενη συγγραφέας!


No comments:

Post a comment

Copyright © 2014 Read More Sleep Less Blog
Template by These Paper Hearts