Άγρια όνειρα θα 'βλεπα Michel Bussi, Μυρτώ Καλοφωλιά (translator)

Monday, September 06, 2021

 


Οι πιο όμορφες ερωτικές ιστορίες δεν πεθαίνουν ποτέ. Ζουν παντοτινά στις αναμνήσεις μας και στις ανελέητες συμπτώσεις που επινοεί το μυαλό μας.

Στη ζωή της Νατύ, όμως, οι συμπτώσεις αυτές γίνονται ξαφνικά υπερβολικά πολλές. Σαν κάποιος να προσπαθεί να την κάνει να ξαναζήσει την ερωτική περιπέτεια που εξαιτίας της παραλίγο να τινάξει τη ζωή της στον αέρα. Αλλά ποιος; Παρελθόν και παρόν επαναλαμβάνονται σε σημείο που κάθε λογική εξήγηση καταρρίπτεται – θα αναγκαστεί άραγε η Νατύ να παραδεχτεί πως ο χρόνος μπορεί στ’ αλήθεια να γυρίσει πίσω; Μήπως πρέπει να πιστέψει ότι δεν υπάρχουν τυχαία γεγονότα; Ότι είναι όλα προκαθορισμένα;

Στο "Άγρια όνειρα θα ‘βλεπα" –με τέσσερα ταξίδια, στο Μόντρεαλ, στο Σαν Ντιέγκο, στη Βαρκελώνη και στην Τζακάρτα, και ένα κατοπτρικό παιχνίδι ανάμεσα στο 1999 και το 2019– ξεδιπλώνεται μια αριστοτεχνική παρτιτούρα πάθους και σασπένς, στον ρυθμό των πιο δυνατών χτύπων της καρδιάς.

4 ΑΣΤΕΡΙΑ

Ο λόγος που επέλεξα αυτό το βιβλίο είναι επειδή μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον .

Θεωρώ ότι είναι αρκετά πρωτότυπο και καλογραμμένο, οι εναλλαγές ανάμεσα σε παρόν και μέλλον κάνουν τον αναγνώστη να νιώσει ένα με την ιστορία . Το βιβλίο μας ταξιδεύει σε τέσσερις διαφορετικές πόλεις .

Ήταν βατό ανάγνωσμα και διαβάζεται εύκολα , με ωραίες περιγραφές και έντονα συναισθήματα .

2 comments:

Copyright © 2014 Read More Sleep Less Blog
Template by These Paper Hearts