Κριτική Οι συγκάτοικοι Beth O'Leary

Saturday, February 13, 2021




Η Τίφφυ και ο Λίον µοιράζονται το ίδιο διαµέρισµα και το ίδιο κρεβάτι. Η Τίφφυ και ο Λίον δεν έχουν συναντηθεί ποτέ... Όλοι γύρω τους το βρίσκουν τρελό, είναι παρ’ όλ’ αυτά µια πολύ καλή λύση. H

Τίφφυ πρέπει επειγόντως να βρει ένα φτηνό σπίτι και περνάει όλη τη µέρα στο γραφείο. Ο Λίον δουλεύει τη νύχτα και χρειάζεται τα χρήµατα. Όµως, λόγω της ύπαρξης παρανοϊκών πρώην συντρόφων, απαιτητικών πελατών στη δουλειά, αδίκως φυλακισµένων αδερφών και εξαιτίας του ότι δεν έχουν, φυσικά, συναντηθεί ποτέ, µε έκπληξη θα ανακαλύψουν ότι το πραγµατικό σπίτι το βρίσκεις µόνο όταν πάψεις να τηρείς τους κανόνες… 


ΠΑΤΑΚΗΣ


Αστέρια


Το βιβλίο “ Οι συγκάτοικοι” είναι ένα ελαφρύ ρομαντικό ανάγνωσμα βασισμένο στην σχέση δύο αγνώστων που αναγκάζονται να συγκατοικήσουν . Με έξυπνους και χιουμοριστικους διαλόγους μας ξεδιπλώνεται η ιστορία των δυο πρωταγωνιστών μας του Λιόν και της Τιφφυ .
Και ενώ στην αρχή φαίνονται δυο διαφορετικοί χαρακτήρες και όμως έχουν ένα ιδιαίτερο δέσιμο .Η επικοινωνία μεταξύ τους και ο τρόπος που γίνεται αυτή είναι κάτι πολύ όμορφο και γλυκό . Υπήρχαν πολλές φορές που είχα ένα χαμόγελο στο πρόσωπο μου καθώς το διάβαζα !
Το βιβλίο αυτό είναι ρεαλιστικό και οι χαρακτήρες είναι τόσο ενδιαφέρον που σου κρατάει το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος!
Εάν ψάχνετε για ένα ρομαντικό , αστείο , έξυπνο και συνάμα συναισθηματικό βιβλίο νομίζω ότι Οι συγκάτοικοι τα έχουν όλα!

No comments:

Post a Comment

Copyright © 2014 Read More Sleep Less Blog
Template by These Paper Hearts