Κριτική Πάντα από την αρχή Justin A. Reynolds

Wednesday, January 20, 2021


 Όταν ο Τζακ και η Κέιτ συναντιούνται σε ένα πάρτι και συζητώντας ανακαλύπτουν πόσα πράγματα τους συνδέουν, ο Τζακ ξέρει ότι την έχει ήδη ερωτευτεί. Σύντομα η Κέιτ γνωρίζει τους κολλητούς του, την Τζίλιαν και τον Φράνι, και τους κερδίζει κι αυτούς. Όλα δείχνουν ότι μια ωραία σχέση ξεκινά.


Ωστόσο, αυτή η ιστορία αγάπης είναι… περίπλοκη. Έχει ένα σχεδόν ευτυχισμένο τέλος. Διότι η Κέιτ πεθαίνει. Και η ιστορία τους θα έπρεπε να τελειώσει εκεί. Όμως, ο θάνατος της Κέιτ στέλνει τον Τζακ στην αρχή, τη στιγμή της γνωριμίας τους, και η Κέιτ είναι και πάλι μπροστά του, όμορφη και λαμπερή, χαρούμενη και γοητευτική όσο ποτέ. Ο Τζακ νομίζει ότι θα τρελαθεί. Ωστόσο, αν έχει μια ευκαιρία να εμποδίσει τον θάνατο της Κέιτ, δε θα τη χάσει. Ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να ταξιδέψει στον χρόνο. Πολύ σύντομα θα συνειδητοποιήσει ότι οι πράξεις του έχουν συνέπειες. Κι όταν μια επιλογή αποδειχτεί θανάσιμη για ένα αγαπημένο του πρόσωπο, θα πρέπει να αποφασίσει τι είναι έτοιμος να κάνει για να σώσει όσους αγαπά. 


4,5 stars


Το Πάντα από την Αρχή είναι ένα αρκετά ευχάριστο ανάγνωσμα που σε γεμίζει με συναισθήματα!Ήταν εθιστικό από τις πρώτες σελίδες!
Ξεκίνησε δυναμικά , και μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Αγάπησα τους χαρακτήρες και ειδικά τον Τζακ, και το ποσο διατεθημένος ήταν να κάνει τα πάντα για να σώσει την αγάπη του. Η μόνη ένσταση μου είναι ότι θα ήθελα κάτι παραπάνω στο τέλος .
Σε γενικές γραμμές ήταν καλογραμμένο, εύκολο στο διάβασμα , γοητευτικό και εν μέρη συγκινητικό .

No comments:

Post a comment

Copyright © 2014 Read More Sleep Less Blog
Template by These Paper Hearts