Κριτικη ΒιβλιουΤα κορίτσια των λουλουδιών Alice Clark-Platts

Monday, November 16, 2020

«Σου αρέσουν οι καραμελίτσες;» είπε η Λόρελ. «Έχω να σου δώσω αν θέλεις».
 

Η Ρόζι ένιωσε το πάνω χείλος της να μυρμηγκιάζει. Δεν είπε όμως τίποτα. Περίμενε.
Το κοριτσάκι αναδεύτηκε στη θέση του στο μπροστινό μέρος του αλόγου. Φορούσε μια κίτρινη μπλούζα με μια μαργαρίτα. Γαλάζιο σορτσάκι. Είχε ένα πιαστράκι στα μαλλιά, ροζ και αστραφτερό. Η Ρόζι άπλωσε το χέρι της να το αγγίξει. Ήταν πανέμορφο. Όπως και τα χρυσά μαλλιά του κοριτσιού.

Η Λόρελ και η Ρόζι. Τα Κορίτσια των Λουλουδιών. Έτσι τις βάφτισαν οι δημοσιογράφοι
Είπαν πως πήραν το μικρότερο παιδάκι για να παίξουν. Δεν ήθελαν να του κάνουν κακό.
Η μία καταδικάστηκε για φόνο. Η άλλη συνέχισε τη ζωή της με άλλο όνομα. Τώρα, δεκαεννιά χρόνια μετά, ένα άλλο παιδί εξαφανίζεται. Και τα Κορίτσια των Λουλουδιών θα ξαναγίνουν πρωτοσέλιδο.



4 ΑΣΤΕΡΙΑ


Τα κορίτσια των λουλουδιών, θα το χαρακτήριζα μια έξυπνη και καθηλωτικη ιστορία που σου κεντρίζει το ενδιαφέρον από τις πρώτες σελίδες .Η ιστορία έχει να κάνει με το 1997 όπου δυο αδερφές βγήκαν να παίξουν και απήγαγαν και σκότωσαν ένα μικρο παιδί.Η μεγαλύτερη Λορελ κατηγορήθηκε για το έγκλημα και η άλλη άλλαξε το όνομα της Ροζι - Χειτζελ και ξεκίνησε μια άλλη ζωή, με άλλο όνομα.19 Χρόνια αργότερα ένα άλλο κορίτσι εξαφανίζεται στο ίδιο ξενοδοχείο που έμενε η Χειτζελ. Εμείς βλέπουμε πτυχές από το παρελθόν και πως διαδραματιζεται η ιστορία στο μέλλον.Η ιστορία αυτή σίγουρα θα παίξει με τα συναισθήματα σας και θα σας κάνει να έχετε διάφορες υποψίες. Εγώ το βρήκα πολύ καλό και μου άρεσε το στόρι απλά στο τέλος νομίζω ήθελε κάτι παραπάνω θα ήθελα να δω περισσότερο από την σχέση των κοριτσιών με την μητέρα. Γενικά οι χαρακτήρες ήταν καλογραμμενοι , μου άρεσε ο ρυθμός του δεν το βρήκα καθόλου βαρετό και έχει και ανατροπές να σου κρατήσει το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος! 


No comments:

Post a Comment

Copyright © 2014 Read More Sleep Less Blog
Template by These Paper Hearts