Ο Σκάνταρ και ο Κλέφτης Μονόκερος AF Steadman

Thursday, June 09, 2022

 

ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ… 

Το μόνο που ήθελε στη ζωή του ο Σκάνταρ Σμιθ ήταν να γίνει αναβάτης

μονόκερου. Να γίνει ένας από τους λίγους και εκλεκτούς που έχουν την τύχη να εκκολάψουν μονόκερο και να δεθούν μαζί του για πάντα· ονειρευόταν να εκπαιδευτούν μαζί, να δοξαστούν στους αγώνες. Να γίνει ήρωας.

Αλλά ενώ το όνειρο του Σκάνταρ μοιάζει να γίνεται πραγματικότητα, όλα παίρνουν μια απίστευτα επικίνδυνη τροπή. Ένας εχθρός, μυστηριώδης και απρόβλεπτος, έχει κλέψει τον πιο ισχυρό μονόκερο του Νησιού. Και καθώς η απειλή ολοένα μεγαλώνει, ο Σκάνταρ ανακαλύπτει ένα μυστικό ικανό να διαλύσει τον κόσμο του για πάντα.

Απρόσμενοι ήρωες, στοιχειακή μαγεία, εναέριες μάχες, αρχαία μυστικά, συναρπαστικοί αγώνες και άγριοι μονόκεροι: ετοιμαστείτε για τη νέα επική σειρά περιπέτειας που ξεκινά και θα σας απογειώσει.ΚΡΙΤΙΚΗ 

4,5 ΑΣΤΕΡΙΑ

«Ο Σκανταρ και ο Κλέφτης του Μονοκερου» είναι ένα φανταστικό βιβλίο! 

Αν σου αρέσει ο Χάρι Ποτερ , ο Πέρσι  Τζακσον  και το πως να εκπαιδεύσετε ένα δράκο σίγουρα θα το λατρέψετε ! Είναι καλογραμμένο και διαβάζεται εύκολα και γρήγορα! 

Ήταν αρκετά ενδιαφέρον και υπήρχε δράση και λάτρεψα τους χαρακτήρες! Μου άρεσε το σκηνικό, οι χαρακτήρες και οι ζωντανές εικόνες και θα το συνιστούσα ανεπιφύλακτα σε λάτρεις της φαντασίας όλων των ηλικιών  . 

Αυτό το βιβλίο είναι μια δυνατή αρχή για μια νέα σειρά που ανυπομονώ να συνεχίσει! 

No comments:

Post a Comment

Copyright © 2014 Read More Sleep Less Blog
Template by These Paper Hearts