Κριτική Σκληρό καλοκαίρι by Hans Rosenfeldt

Monday, April 18, 2022

 



H Χάννα Βέστερ, μια μεσήλικη αστυνομικός στην απόμερη βορινή πόλη της Χαπαράντα, βρίσκεται μπροστά στο χάος…
Όταν ανθρώπινα λείψανα βρίσκονται στο στομάχι ενός νεκρού λύκου, η Χάννα ξέρει ότι αυτό το καλοκαίρι δεν θα μοιάζει με κανένα άλλο. Τα λείψανα σύντομα οδηγούν σε μια αιματηρή δοσοληψία ναρκωτικών στα σύνορα με τη Φινλανδία. Πώς όμως κατέληξε το θύμα στο δάσος έξω από τη Χαπαράντα; Και πού είναι τα ναρκωτικά και τα λεφτά;
Η Χάννα και οι συνάδελφοί της κάνουν εξονυχιστική έρευνα. Όμως ο χρόνος είναι λίγος και δεν είναι οι μοναδικοί που ερευνούν… όταν η μυστηριώδης και θανάσιμη Κάτια εμφανίζεται, απροσδόκητα και βάναυσα γεγονότα αρχίζουν να συσσωρεύονται. Μέσα σε λίγες μονάχα μέρες, η ζωή στη Χαπαράντα έρχεται τα πάνω κάτω.


Κριτική 

4,5-5 αστέρια 

Πραγματικά θα μπορούσα άνετα να το δω να  γίνετε ταινία το συγκεγκριμενο η ακόμα και σειρά! Ήταν φανταστικό! 

Απεικονίζει με ενδιαφέρον τη ζωή μιας μικρής πόλης που βρίσκεται στα σύνορα Σουηδίας-Φινλανδίας-Ρωσίας. Η βία που προκαλείται από τα ναρκωτικά εισβάλλει σε αυτή τη μικρή πόλη.

 Ο συγγραφέας ανοίγει το βιβλίο με τις σκέψεις ενός λύκου, αφήνοντας στον αναγνώστη μια εικόνα για το τι αισθάνεται ο λύκος. Σε όλο το βιβλίο υπάρχουν κεφάλαια για την πόλη, τι βλέπει, τι υπήρξε και τι θα έρθει. 

Το βρήκα αρκετά έξυπνο και ενδιαφέρον και υπάρχει και αρκετή δράση να σου κρατάει την προσοχή

No comments:

Post a Comment

Copyright © 2014 Read More Sleep Less Blog
Template by These Paper Hearts