Κριτική Η λογοδοσμένη Kiera Cass

Thursday, November 04, 2021

 


Ο νεαρός βασιλιάς της Κορόα φλερτάρει με ένα σωρό κορίτσια,

μέχρι που γνωρίζει τη Χόλις Μπράιτ.
Η Χόλις έχει μεγαλώσει στο Κάστρο Κερέσκεν, ανάμεσα στις άλλες κόρες των ευγενών που τρέφουν την ελπίδα ότι θα τραβήξουν την προσοχή του βασιλιά. Όταν λοιπόν ο Βασιλιάς Τζέιμσον διακηρύσσει την αγάπη του για εκείνη, η Χόλις σοκάρεται… και ενθουσιάζεται.
Ωστόσο, σύντομα συνειδητοποιεί ότι, μαζί με τα πανάκριβα δώρα και την προσοχή, αυτή η νέα ζωή φέρνει τεράστιες προσδοκίες, οι οποίες την κάνουν να αναρωτιέται αν είναι στ’ αλήθεια φτιαγμένη για γαλαζοαίματη.
Μια επίσκεψη από τον βασιλιά της Ισόλτης είναι η κατάλληλη ευκαιρία για τη Χόλις να αποδείξει στον Τζέιμσον –και στον εαυτό της– ότι διαθέτει όλα όσα απαιτούνται για να γίνει βασίλισσα. Όταν όμως γνωρίζει έναν Ισόλτιο ξένο, ανακαλύπτει ότι το μέλλον που επιθυμεί είναι ένα μέλλον που δεν είχε τολμήσει να ονειρευτεί ποτέ.


Κριτική 


4,5 αστέρια 

Ένα φανταστικό βιβλίο που μου τράβηξε το ενδιαφέρον από την αρχή. Μου αρέσει αυτός ο κόσμος και κάθε βιβλίο της συγγραφέας είναι καταπληκτικό .

Το μόνο που λίγο με χάλασε ήταν ότι ήθελα το ζευγάρι να είχε περισσότερη εξέλιξη . Η αρχή ήταν πολύ καλή και το γράψιμο αρκετά καλό .

Έχει κάποιες εξελίξεις που δεν περίμενα να δω και ήταν αρκετά γρήγορο και ευχάριστο . 


No comments:

Post a Comment

Copyright © 2014 Read More Sleep Less Blog
Template by These Paper Hearts