Το βιβλιοπωλείο των μικρών θαυμάτων by Mónica Gutiérrez Artero, Κάλλια Ταβουλάρη

Tuesday, November 16, 2021

 

Μπορεί ένα μικρό λονδρέζικο βιβλιοπωλείο να σου αλλάξει τη ζωή;

Η νεαρή αρχαιολόγος Agnes Marti μετακομίζει στο Λονδίνο σε αναζήτηση εργασίας. Λίγο αφού φτάσει στην πόλη μια ξαφνική νεροποντή την αναγκάζει να βρει καταφύγιο σ’ ένα πολύ ιδιαίτερο βιβλιοπωλείο, το Moonlight Books. Ο ιδιοκτήτης, ο Edward Livingstone, ψάχνει υπάλληλο· η Agnes γοητεύεται από το χιούμορ του και αποφασίζει να δεχτεί τη θέση.

Περνά ο καιρός, κι η Agnes μαθαίνει τον κακόκεφο χαρακτήρα του αφεντικού της, τις εκκεντρικότητες των τακτικών πελατών, και τη μαγεία αυτού του αξιαγάπητου βιβλιοπωλείου. Ώσπου μια μέρα, ένα ιδιαίτερα πολύτιμο βιβλίο εξαφανίζεται από τα ράφια. Ο επιθεωρητής John Lockwood αναλαμβάνει να ερευνήσει την υπόθεση, διαταράσσοντας την ηρεμία και τη γαλήνη της Agnes.
 


5 αστέρια 

Μου άρεσε τόσο πολύ, ευχάριστο , και ρομαντικό . Μέσα από το βιβλίο αυτό ταξίδεψα μέσα από την ηρωίδα στην βροχερή Αγγλία και δούλεψα σε ένα βιβλιοπωλείο . Ακούγεται τέλειο σωστά; Και ποιος βιβλιοφάγος δεν θα ήθελε να δουλέψει σε ένα βιβλιοπωλείο .


Η Αγκνες η ηρωίδα μας μέσα από αυτή τη δουλειά θα αποκτήσει νέους φίλους και θα βρει τον έρωτα. Ενώ υπήρχαν φορές που με μπέρδευε γενικά θεωρώ ότι όλοι θα βρούμε κάτι από εμάς σε αυτήν . Οι προβληματισμοί της μου θύμιζαν πολλους δικούς μου κατά καιρούς . 


Η γραφη μου άρεσε πολύ και με έκανε να νιώθω λες και το ζω από την αρχή μέχρι το τέλος καθώς με γέμισε με συναισθήματα . 

No comments:

Post a Comment

Copyright © 2014 Read More Sleep Less Blog
Template by These Paper Hearts