Κριτική Χωρίς δεύτερη σκέψη Γεωργία Εφαπλωματά

Wednesday, January 27, 2021

 


Η Μαρίνα εργάζεται ως διοργανώτρια εκδηλώσεων σε μια καταξιωμένη εταιρεία και νιώθει ερωτευμένη με τη δουλειά της, παρά την απαιτητική διευθύντρια που της δυσκολεύει τη ζωή. Αδιόρθωτα ακατάστατη, αυθόρμητη, δυναμική και single, παρέα με τους δύο καλύτερούς της φίλους -τον Μάνο και την Ντέπη- δουλεύουν, ερωτεύονται, απογοητεύονται, μα πάντα στηρίζουν ο ένας τον άλλον.
Η μεγάλη της αδελφή, που ζει στο εξωτερικό, είναι πάντα παρούσα μέσω των emails που ανταλλάσσουν, και οι γονείς της, ακλόνητες σταθερές, ακόμα κι όταν οι απόψεις τους συγκρούονται.
Σε έναν γάμο που έχει αναλάβει να διοργανώσει, η Μαρίνα γνωρίζει τον Πέτρο.
Έναν επιτυχημένο γιατρό που την ερωτεύεται με την πρώτη ματιά και τη διεκδικεί. Μοιάζει να είναι ο "κύριος τέλειος". Είναι όμως στ' αλήθεια;
Και τι ρόλο θα παίξουν στη ζωή της ένα μικρό κανίς, η κουτσομπόλα της γειτονιάς, ένα κοριτσάκι και ένας γοητευτικός αρχιτέκτονας;
Ένα ρομαντικό μυθιστόρημα για τις δεύτερες σκέψεις μπροστά σε κάθε νέο ξεκίνημα.


5 Αστέρια


Υπάρχουν εκείνες οι μέρες που θέλεις να διαβάσεις κάτι χαλαρωτικό , κάτι που θα σε συνεπάρει μέσα από τις διηγήσεις , κάτι βατό που να ταυτίζεσαι με την ζωή των χαρακτήρων .

Αυτό ακριβώς βρήκα στο ‘’Χωρίς Δεύτερη Σκέψη ‘’ και χωρίς δισταγμό σας το προτείνω ανεπιφύλακτα . Πραγματικά το λάτρεψα και με ενθουσίασε . Η Μαρίνα , η κεντρική ηρωίδα , θα μπορούσε άνετα να ανήκει στο φιλικό μου περιβάλλον .Μπήκα τόσο πολύ μέσα στην ιστορία που έβλεπα και εμένα στις συζητήσεις της με τους φίλους της.

Την καταλάβαινα και ήθελα να της σταθώ όσο μπορούσα όμως δεν με έβλεπε. Κι όμως το βιβλίο αυτό με έκανε και εμένα σαν ένα από αυτούς και νομίζω ότι αυτό είναι στοιχείο ενός επιτυχημένου αναγνώσματος .

No comments:

Post a comment

Copyright © 2014 Read More Sleep Less Blog
Template by These Paper Hearts